Сесія Конотопської міської ради 29 червня знову не відбулась через відсутність кворуму і перенесена на невизначений термін, пише місцеве видання 05447.com.ua. Про це заявив очільник міста Артем Семеніхін у сесійній залі в присутності представників громадськості та ЗМІ.

У сесійний день в залі зібрались 15 депутатів із 36 – переважно представники ВО «Свобода», «УКРОП» та ВО «Батьківщина». Мер повідомив, що сесія буде перенесена на невизначений термін, приблизно на кінець липня, але він готовий провести сесію в будь-який день, коли зберуться депутати, адже вже з 1 липня працівники дитячих садочків та медики не отримуватимуть заробітної плати через депутатський саботаж.

В інтерв`ю журналістам бургоміст заявив, що така поведінка депутатів є «блюзнірством» і «знущанням» над громадою міста, адже в той час, коли частина депутатів чекали в сесійній залі понад 15 хвилин, інші, з так званого Конотопського «Опоблоку», спокійно пили каву і не поспішали на засідання, а потім показово заявили, що вони прийшли на сесію, а їх не дочекалися.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ