Аби повернути окуповані Крим і Донбас, в України мають бути перш за все потужні Збройні сили зі сучасним озброєнням.

Про це кандидат у Президенти України від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський заявив у понеділок, 18 березня, у програмі «Свобода слова».

Він зазначив, питання повернення Криму та Донбасу з окупації не можна розглядати окремо. І для здійснення цієї мети наша країна має мати перш за все «потужні, сильні сучасні, високотехнологічні Збройні сили. «Саме Збройні сили стали основною після політико-дипломатичних стосунків», — уточнив Кошулинський.

Він зазначив, що упродовж останніх п’яти років кардинальної зміни щодо модернізації техніки у ЗСУ не відбулося. На їхньому озброєнні досі є стара радянська техніка. «Я не кажу про парадну армію, яку нам показують 24 серпня», — уточнив він.

Руслан Кошулинський також нагадав, без наявності сучасної техніки більше гинутиме військовослужбовців. При цьому кандидат у Президенти зауважив, що досі в Україні немає закону «Про морську політику», а також програми військового кораблебудування.

Як писав «Вголос», Кошулинський заявив, що потрібно перевірити мешканців окупованих територій на наявність співпраці з ворогом.

ІА "Вголос": НОВИНИ