Однак поглянути на новинку можна вже зараз, завдяки опублікованим у мережі зображення, передає «Автоцентр».

На фото показані передня частина і «корма» нового Honda Civic Type R 2018. Судячи з картинок, товарний варіант хот-хетча буде практично ідентичний прототипу, представленому восени минулого року.

Втім, про мінімальні відмінності говорив ще сам виробник. Як очікується, вони полягатимуть лише в колірному оформленні деяких елементів обваження.

За попередніми даними, новий Honda Civic Type R 2018 отримає мотор попередника, однак його буде суттєво модернізовано. Так, якщо зараз 2,0-літрова турбочетвірка видає 305 к.с. 400 Нм, то зі зміною поколінь її віддача становитиме близько 340 сил і 450 Нм. Зістикують мотор із 5-ступінчастою МКП, яку також буде вдосконалено. При цьому хетчбек залишиться передньопривідним. Розгін до “сотні” у Honda Civic Type R скоротиться приблизно до 5 с.

Виробник заявляє, що має намір повернути п’ятидвеці звання найшвидшого передньопривідного авто Нюрбургрингу. Нині цей титул належить 310-сильному Volkswagen Golf GTI Clubsport S. Виробництво новинки має розпочатися влітку 2017-го, а в продаж вона надійде до кінця того ж року. Приблизна ціна Honda Civic Type R 2018 становитиме від 30 тис. доларів.



«Вголос»

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ