На цьому він наголосив напередодні під час апаратної наради і акцентував увагу на належному прибиранні та експлуатації доріг Львівської області.

Костюк також окремо звернув увагу на дане питання й дав низку конкретних доручень відповідальним особам, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Окремо він відзначив незадовільний стан доріг у напрямку міст Золочева та Моршина й наголосив на важливості та необхідності проведення ямкового ремонту не тільки на цих відрізках автомобільних доріг області, але й комплексно на інших напрямках.

Михайло Костюк зазначив, що в сусідніх областях ямкові ремонти доріг проводяться, на жаль, краще, ніж у Львівській області. Він доручив начальнику Служби автомобільних доріг у Львівській області Петру Шпитаку підготувати для огляду технологічні та проектні можливості ямкового ремонту автомобільних доріг у зимовий період та мобілізації комплексу зусиль заради вирішення даної проблеми для області, зокрема більш активного залучення до даного процесу райавтодорів.

Михайло Костюк також вказав на те, що стан придорожньої смуги області є жахливим, зокрема на багатьох відрізках доріг примхами погоди поламані дерева та кущі, а місцеві громади не прибирають даних територій. Присутня також омела, яка засмічує територію. Голова облдержадміністрації доручив Державній екологічній інспекції провести моніторинг таких явищ та знешкодити їх.

Підсумовуючи дане питання, голова облдержадміністрації вкотре наголосив, що з приходом весни на Львівщині розпочнеться комплексне прибирання області.

ІА "Вголос": НОВИНИ