[media=142746,142747] 

Про це власкору «Вголосу» повідомили у міськраді.

Минулого року у місті провели аукціон, у якому зареєструвалися чотири учасники: РЖКП №1, РЖКП №2, ТзОВ «К.П. «Верес» та фізична особа-підприємець Сук С.В. На стадії перекваліфікації управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства відхилило пропозиції ТзОВ «К.П. Верес» та ФОП Сук С.В., оскільки вони раніше не мали досвіду у виконанні аналогічних договорів.

Проте, згідно з рішенням Антимонопольного комітету, замовник був змушений допустити до аукціону ТзОВ «К.П. Верес». Саме це підприємство стало переможцем тендеру, запропонувавши найменшу ціну – 2 мільйони 599 тис. грн. 

Після цього потенційний виконавець робіт у визначений законодавством термін повинен був укласти договір на прибирання та підмітання вулиць міста. Але, проігнорувавши вимоги тендерного комітету, цього зробив. Відтак, управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства буде змушене провести повторні публічні закупівлі. Ця процедура займе до двох з половиною місяців. 

Днями має відбутися засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій буде вирішено питання щодо виділення з резервного фонду міського бюджету коштів для забезпечення санітарного прибирання міста. 

Нині комунальні служби прибирають сміття з міських вулиць на безоплатній основі.

ІА "Вголос": НОВИНИ