[media=147293,147294] 

Львівські патрульні затримали 4-х хлопців, які вкрали у колишнього роботодавця декілька мотків кабелю. Самі юнаки розповіли, що крадіжку вчинили через те, що з ними не розрахувалися за виконану роботу.

Згідно повідомлення прес-служби Патрульної поліції Львова, чотирьох підозрілих хлопців виявили вночі на вул. Угорській. Спершу інспектори помітили три мотки кабелю, які ті несли в руках. Однак при детальнішому огляді виявилося, що у шістьох сумках, які хлопці мали при собі, також був кабель, а ще в одній лежав подовжувач.

При цьому у розмові з патрульними вони заявили, що отримали кабель як плату за роботу в Києві, а зараз чекають на таксі. Утім, у ході подальшої розмови виявилося, що хлопці збрехали і насправді обікрали колишнього роботодавця, який не заплатив їм за роботу.

«Хлопці почали зізнаватися, що вкрали цей кабель зі складів на вулиці Бережанській в одного з колишніх роботодавців, який їм не заплатив. Двоє повнолітніх хлопців розповіли про роль кожного у вчиненому. Виявилося, що вони йшли у парк «Зимні води», аби обпалити цей кабель і згодом продати метал», – зазначається у повідомленні.

Зазначимо, що двом із чотирьох затриманих хлопцям є по 18 років, ішим двом – 17 та 16 років. Наразі слідчі приймають рішення про відкриття кримінальних справ за крадіжку та втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

ІА "Вголос": НОВИНИ