Жінка зазначає, що її дитина під час відпочинку на Чорному морі захворіла ангіною:

«Гнійна ангіна. Гаряча, як грубка, Ліса. Температура – 43. Судоми і холодні жовті кінцівки. Швидка, яка відмовилася їхати за дитиною 20 кілометрів на стрілку в 6 ранку: «Везіть самі, машин немає. Тільки зателефонуйте ще раз на 103 і відмініть виклик, а то нас лаяти будуть».

Аліна пише, що до педіатра потрапили не відразу, адже була чимала черга, а пропускати ніхто не хотів. Також мама зіткнулась із хабарництвом – за швидкі результати аналізів у неї вимагали 100 гривень:

«Летять купюри направо і наліво. Купують нам шанс, швидкість і якість. Лікарі дякують, як меценату. Лікарня, яка пережила бомбардування курортними сезонами. Персонал, втомлений від курортників і літа».

Разом з тим, відпочивальниця вражена станом палат медзакладу: облуплені стіни і крапельниця, яку поставили її дитині – зроблена зі звичайної пластикової пляшки, яку зачепили вішаком до штатива:

«Нова локація для зйомок хоррора. Країна, в якій виживають найсильніші. Країна, де важко жити і легко вмирати. Країна, яку я не кину, але дитину відправлю подалі і назавжди».

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ