«Ми плануємо продовжувати реалізацію проекту «Успішний педагог» для вчителів навчальних закладів: шкіл, дитсадків, позашкільних навчальних закладів, щоб викладачі у цьому році мали можливість отримувати премію у розмірі 25 тис гривень.

Також щороку більшає кількість учнів, які беруть участь у всеукраїнських та міжнародних олімпіадах. У 2013 році у Львові ми започаткували інтернет-олімпіади, у яких спочатку взяло участь 500 учнів, а станом на 2017 рік учасниками таких олімпіада є понад 7 тис учнів Львова.

Щороку львівські учні привозять золоті та срібні медалі з міжнародних олімпіад та турнірів. Я думаю, що стимулювати їх буде ще й те, що минулого місяця ухвалою сесії було прийнято програму «Підтримка обдарованої молоді», де передбачається фінансова підтримка  для обдарованих дітей: придбання призів для переможців інтернет-олімпіад, надання фінансової підтримки тим, хто хоче взяти участь у міжнародному конкурсі чи олімпіаді, надання премій міського голови тим учням, які отримали 200 балів за результатами ЗНО і учням, які отримали перемогу у всеукраїнських та міжнародних олімпіадах», - зазначила в. о. начальника управління освіти Зоряна Довганик.

ІА "Вголос": НОВИНИ