Про це він заявив журналістам по завершенні зустрічі в п'ятницю, 13 грудня.

Зокрема, на запитання, коли відбудеться наступний круглий стіл, Кравчук зазначив: «Думаю на наступному тижні, напевно, у вівторок, щоб ми почали вже на тому круглому столі говорити про документи».

На питання про те, чи буде забезпечено на цьому круглому столі присутність президента, адже він за планом повинен виїхати в Москву, Кравчук підкреслив: «Він же не може ходити на всі круглі столи».

Кравчук підкреслив також необхідність розробки меморандуму порозуміння для вирішення внутрішньополітичної кризи в Україні.

«Щоб ми підготували, умовно кажучи, меморандум взаєморозуміння, резолюцію та на наступному засіданні круглого столу ми вже її розглянемо детально і проголосуємо, щоб вона була дуже серйозною, виваженим документом», - сказав екс-президент.

Також Кравчук зазначив, що пропозиція, висловлена під час діалогу, слід узагальнити, проаналізувати і підготувати один систематизований документ.

Зазначимо, що пройшов круглий стіл повинен був стати першим кроком до пошуку компромісу. Однак діалогу не вийшло - влада не пішла назустріч опозиції ні по одному з вимог.

Джерело: Дзеркало тижня

ІА "Вголос": НОВИНИ