Колишній прем’єр-міністр-утікач Микола Азаров на каналі російських окупантів висловив своє обурення методами виховання і розвагами «юних бандерівців».

Відео опублікував російський пропагандистський канал на YouTube, передає «Обозреватель».

У ролику «вражений до глибини душі» Азаров розповідає про гру «Криївка УПА», на якій «юних бандерівців вчать вішати зрадників».

Не обійшлось і без демонстрування колишнім прем’єром свого рівня знання української мови.

«Крійовка УПА, якщо я правильно вимовляю це слово. Напевно, правильно…», – сказав він.

Мова в ролику йшла про воєнізовану гру «Криївка УПА 2019», в якій взяли участь молоді люди віком від 13 до 19 років.

«Днями в лісі біля села Залужжя Тернопільської області відбулася дитяча воєнізована гра. За задумом авторів гри, НКВДисти мають ловити й розстрілювати бандерівців, а також виявляти їхніх зв'язкових серед мирних жителів. Зі свого боку, бандерівці повинні полювати на чекістів і вішати зрадників! Де, в якій країні дітей вчать вішати людей?! Я зовсім вже від життя відстав або чогось не розумію?» – висловився зрадник України.

До того ж Азаров відзначився і кількома фейками про «карателів», які нібито винищували жителів Донбасу ще 70 років тому, якщо ті приїжджали в західні регіони України.

«Члени моєї сім'ї жили в Західній Україні, у Львівській області, й багато мені розповідали про ці звірства! Коли надсилали з Донецька, наприклад, молоду дівчинку, медлікарку або медпрацівницю, медсестру, і вона, місяць відпрацювавши, її знаходили з розпореним животом, зґвалтованою і по-звірячому вбитою! І такі випадки були непоодинокими!» – впав у маразм Азаров.

Нагадаємо, новообраний депутат Кіссе своєю «азірівкою» розсмішив навіть Новинського (відео).

Раніше повідомлялося, президент України Володимир Зеленський яскраво вгамував топ-пропагандиста Росії Євгенія Попова.

ІА "Вголос": НОВИНИ