Правоохоронці Києва затримали зловмисника, котрий перебував у розшуку за скоєння ДТП, унаслідок якого одному з потерпілих ампутували ногу. Чоловік переховувався від слідства на території РФ.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

ДТП трапилася у липні 2017-го на проспекті Науки в столиці. Чоловік 1972 року народження, у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем «ягуар», виїхав на смугу зустрічного руху та збив двох чоловіків. У результаті зіткнення один із пішоходів отримав травми середньої важкості, а іншому ампутували ногу.

Після скоєння ДТП правопорушника привезли до лікарні, щоб встановити алкогольне або наркотичне сп’яніння. Проте зловмисник із медичного закладу втік.

Як відомо, чоловік після втечі перетнув кордон України та тривалий час перебував на території Російської Федерації. 15 лютого правоохоронці отримали інформацію, що зловмисник перебуває на території України. Поліцейські затримати чоловіка у Києві.

Нагадаємо, що Infinity на “бляхах” протаранив поліційне авто у Києві й утік.

Як писав «Вголос»,  через слизьку дорогу на Київщині сталась аварія, в якій дуже постраждали водії автомобілів та дитина.

ІА "Вголос": НОВИНИ