Таку думку висловила в ефірі спецпроекту «Харків» на каналі NewsOne юрист-кримінолог Ганна Маляр, пише styler.rbc.ua.

За словами Маляр, досвідчені юристи зможуть за кілька засідань зняти всі звинувачення з Олени Зайцевої, оскільки наша судова система не ідеальна. «Наш кримінальний процес і так на боці людини, яка скоїла злочин. Я думаю, що ще два-три засідання або ще місяць слідства, і на стороні Зайцевої працюватимуть такі адвокати-титани, які розіб'ють це звинувачення.Там є, з чим попрацювати захисту, щоб із Зайцевої зняли звинувачення. І я думаю, що це буде зроблено», – підкреслила юрист.

Крім того, Ганна Маляр порадила родичам загиблих і постраждалих у ДТП вже зараз зайнятися пошуками адвокатів.

«Користуючись нагодою, хочу звернутися до родичів потерпілих або, можливо, до людей, які можуть їм це передати. Ви повинні зараз швидко організувати собі захист і адвокатів», – додала Маляр.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева. Тепер їй загрожує 10 років ув'язнення.

Попри те, з'ясувалося, що водійка Lexus під час аварії брала участь у перегонах на момент скоєння аварії і перебувала під наркотикамиВизнавати свою провину дівчина відмовилась. Суд залишив її під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Як писав «Вголос», СІЗО, в якому сидітиме Зайцева, зробили більш «гламурним».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ