Один з роликів виклав у Facebook Руслан Кухарчук, зазначивши:

«Півгодини тому у жорстокий спосіб були побиті громадяни, які стояли біля пам'ятника Грушевському і у мирний спосіб протестували проти так званого гей-параду. Кілька тисяч бійців завалили їх на землю і буквально зім'яли. На асфальті залишилося лише взуття хлопців і дівчат та їхня кров. Все заради того, щоб розчистити вулицю Володимирську для обраних».

 

Згодом він виклав ще одне відео із коментарем:

«Сьогодні - чорний день у сучасній українській історії. Влада вперше організувала справжню криваву баню для своїх громадян, які у мирний спосіб просто стоячи заявляли свою позицію на захист сім'ї. Звірячі побиття не припиняються досі».

 

«На відео чітко видно, що люди просто стояли і висловлювали мирно свою позицію. Наш президент не робить висновків, повторює долю «попередника», розганяючи силою мирних людей. Не повірю, що всі беззаконні дії, які зараз відбуваються в Києві, почала сама поліція - є чіткий наказ з самого верху. Великий мінус нашому президентові, не на тих він зробив ставку», - коментує інший ролик Євген Дем'яненко.

 

«Марш Нeрівності. Рeзультати: протeстувальників, які виступали за традиційну родину потруіли газом, побили і напакували кілька автозаків. Цeнтр пeрeгородили лишe для купки грантожeрів, мeтро відкритe лишe для їхнього підвозу. Боротьба за права, рівність, захист прав людини. Нічого нe забув?» - коментує Сергій Вакула, також публікуючи відео.

 

 

Як уже повідомлялося, вранці поліція жорстоко розігнала активістів, які вийшли на протест проти гей-параду: понад 50 затриманих .

Через проведення заходу роботу трьох станцій Київського метрополітену обмежено з самого ранку.

ІА "Вголос": НОВИНИ