У Кривому Розі люди продовжують нести квіти на перетин вулиць Героїв АТО і проспекту Металургів, де сталася трагедія. До міста приїжджають родичі людей, які загинули у ДТП.

Як стало відомо, централізованої церемонії прощання із загиблими влада вирішила не проводити, тому кожна родина переживатиме власну біду у колі близьких. Більшість загиблих в автокатастрофі ховатимуть сьогодні. Всі витрати на себе взяло металургійне підприємство, де працювали люди.

Як писав «Вголос», вранці 17 квітня біля міськради у Кривому Розі зіткнулися маршрутка, легковик і автобус, який перевозив працівників компанії «АрселорМіттал». На перехресті у міську маршрутку врізався легковик Mazda, який, за словами свідків, намагався проїхати перехрестя на жовтий. Маршрутку відкинуло на зустрічну смугу, де її вдарив більший автобус, який перевозив робітників металургійного підприємства - він зупинився об дерево на узбіччі.

Спочатку повідомлялось, що у ДТП загинуло восьмеро людей, ще 18 осіб отримали травми різних ступенів, четверо з них – у реанімації. Проте згодом 18 квітня у лікарні померла від травм ще одна людина.

Ймовірного винуватця ДТП, - водія автомобіля Mazda, поліція затримала. Йому оголосили про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей.

У Кривому Розі 18 квітня оголошено траур. На перетині вулиці Героїв АТО і проспекту Металургів утворився імпровізований меморіал, куди люди несуть квіти, листівки, записки, запалюють свічки та лампадки.

ІА "Вголос": НОВИНИ