Кубок Ліги чемпіонів УЄФА передали в українську столицю, де відбудеться фінал турніру 26 травня 2018 року. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», 21 квітня до 19:00 на Хрещатику на сцені навпроти будівлі КМДА усі охочі зможуть сфотографуватися з Кубками ЛЧ.

Головний трофей європейського клубного футболу передали меру Києва Віталію Кличку та президенту Федерації футболу України Андрію Павелку посли чоловічого і жіночого фіналу ЛЧ-2018 - Андрій Шевченко і Ія Андрущак. 

Раніше директор департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА-2018 ФФУ Андрій Бондаренко повідомляв, що тур Кубка Ліги чемпіонів містами України - Trophy Experience - триватиме з 22 квітня: розпочнеться у Маріуполі, 23 квітня буде в Дніпрі, 26 квітня - у Харкові, 29 квітня - в Одесі, 30 квітня тур завершиться у Львові. 

Кубки Ліги чемпіонів УЄФА отримають переможці жіночого та чоловічого фіналів: фінал жіночого турніру відбудеться 24 травня на стадіоні «Динамо» ім.Лобановського, чоловічого – 26 травня на «Олімпійському».

ІА "Вголос": НОВИНИ