Другий президент України Леонід Кучма проголосував у другому турі президентських виборів і порадив майбутньому голові держави менше обіцяти і більше робити. Про це повідомляє «Українська правда».

На дільницю він прийшов разом із дружиною.

«Згадуючи попередні роки і те, що дістанеться зі завтрашнього дня, після інавгурації, новому президенту, то мені його трошки навіть жаль. Добре розумієте: війна, якій не видно кінця, розділена Україна, економіка на грані дефолту», — процитувала Кучму у Facebook його прес-секретар Дарка Оліфер.

«Менше обіцяти і більше робити. Бо ми з вами бачили сьогодні — те, що обіцяли колись під час виборчої кампанії і з чим через п’ять років прийшли, який результат отримали. Тому це головне — бути чесним і порядним перед своїм народом», — додав другий президент України.

Він побажав, щоб майбутній Президент дотримався своїх обіцянок  і не «скривив зі шляху». «Бути чесним і порядним перед людьми — це буде головним для того, щоб за ним пішли люди. Бо якщо буде довіра до нього, то і справи будуть вирішувати не так, як вони вирішувалися до сьогоднішнього дня», — наголосив Кучма.

Як повідомляв «Вголос», раніше Леонід Кучма розповів, у чому перевага Зеленського на дебатах.

ІА "Вголос": НОВИНИ