«Якби я був львів’янином, я б, очевидно, голосував за Куйбіду», — заявив член політради блоку «Наша Україна», заступник голови партії УРП «Собор» Максим Стріха.

«Я був на політраді і це не секрет, що я підтримував Куйбіду, оскільки я його шаную як інтелігентного керівника. На мою думку, він багато зробив для Львова. Я справді заздрив Львову у той момент, коли Василь Куйбіда був мером. Це особливо суттєво у порівнянні з Києвом. Для мене особливо важило те, що коли Куйбіда перестав бути мером, він не пішов у якусь засновану ним комерційну структуру.

Якби я був львів’янином, я б, очевидно, голосував за Куйбіду. Хоча, звичайно, не можу нікому нав’язувати свою позицію. Сьогоднішня моя позиція була зумовлена зокрема й настроями, які є у керівництві нашої партії. Хоча я знаю, що у Львівській області є різні думки, я вислуховував діаметрально протилежні думки від керівника нашої львівської організації і її заступника. Але ми керувалися тим, що мусить бути погоджена кандидатура, і у разі, якщо Куйбіда стане погодженою кандидатурою, з великою часткою ймовірності виграє ці вибори», — зазначив М. Стріха.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ