Учора Луганськ відвідала політичний діяч епохи Леоніда Кучми, один з лідерів „Трудової України” (Сівковича) Олександра Кужель. Приїхала Кужель для того, щоб розповісти „чому вона пішла з великої политики”.

„Партія Регіонів обдурила коаліційні сили, які в 2004 зробили їй рейтинг. Зараз у списку Партії Регіонів 68% „донецьких”, побачивши їхній список я злякалася”, - заявила Олександра Кужель. В 2004 році, за словами Кужель, вона працювала не на майбутнього президента Януковича, а на майбутнього прем'єра Сергія Тігіпка. „Між другим і третім турам, нас у штабі Януковича було п'ять чоловік, інші втекли. І я завжди нагадую про цьому Януковичу”, - говорить Кужель. Про події того часу в Олександри Кужель, втім, залишилися оригінальні враження: „Ми все тоді голосували „проти” - частина проти націоналізму, частина проти ефемерних „бандитов”.

За словами Кужель, кінець 2005 занурив її в найжорстокішу депресію - образа на „регіоналов”, що привласнили собі рейтинг „Трудової України”, розпад партії, до якого, на думку Кужель, приклав руку Юрій Єхануров - все це важко відбилося на психіці Олександри Володимирівни. Розчарувавшись у сучасному українському політикумі, Кужель має намір зосередити свої зусилля в області політичної аналітики та з (її діловим партнером буде втікач „у тень” Сергій Тігіпко). Крім того, Олександра Кужель, як член новоствореної Суспільної експертної ради має намір їздити країною та спілкуватись з людьми.

Обком з посиланням на Паралель-Медіа

ІА "Вголос": НОВИНИ