Депутат Львівської міської ради, голова Львівської міської організації УНП Юрій Кужелюк вважає, що колишній міський голова Львова Любомир Буняк, намагаючись повернутись на посаду, виконує чужу волю.

Про це Юрій Кужелюк заявив в коментарі „Прес-Тайму”.

„Він виконує чужу волю, щоб дестабілізувати ситуацію в місті (перед виборами)”,― сказав він, пояснюючи спроби Буняка повернутись на посаду.

„Не дарма на сесію прийшов пан Шурма (секретар ЛОО СДПУ(О)). Він до цього за 4 роки лише раз був у сесійному залі міськради”, ― додав Кужелюк.

За словами депутата, Буняк доросла людина, тому розуміє, що коли він повернеться на посаду його знову відправлять у відставку. Через це, на думку Кужелюка, його діями хтось маніпулює.

„Буняк не буде управляти містом, він всім надбрид”, ― наголосив депутат.

За його словами, є пропозиція включати в кожен порядок денний питання про відсторонення Буняка. „Ми взагалі думаємо, може, в порядок денний кожної сесії пунктом першим ставити питання про звільнення Буняка”, ― пожартував Кужелюк.

Як повідомляло агентство, сьогодні колишній міський голова Львова Любомир Буняк звернувся в Генеральну прокуратуру України та прокуратуру Львівської області щодо законності дій депутатів Львівської міської ради, які вдруге його відсторонили з посади міського голови Львова.

29 грудня 2005 року депутати Львівської міськради вдруге достроково припинили повноваження міського голови Львова Любомира Буняка і повторно призначили в.о. міського голови Львова секретаря ради Зеновія Сірика.

27 грудня Шевченківський районний суд міста Києва відмінив ухвалу сесії Львівської міськради про дострокове припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка від 27 вересня 2005 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ