У Києві вчора, 18 жовтня, група невідомих чоловіків, зламавши двері, проникли у квартиру на бульварі Т. Шевченка, де проживає Марія Максакова, вдова екс-депутата Держдуми Російської Федерації (РФ) Дениса Вороненкова.

Про це передає прес-служба ГУ Нацполіції Києва на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, у цей час у приміщенні перебували син Максакової та няня.

«Невідомі, які поводилися агресивно, змінили на дверях замки та вимагали звільнити приміщення», — йдеться у повідомленні.

Отримавши повідомлення про захоплення житла, правоохоронці виїхали на місце події. У подальшому дев’ятьох осіб, котрі брали участь у протиправних діях, доправили до Шевченківського управління поліції.

«На даний час за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 356 КК України (самоправство)», — додали у відомстві.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року у перестрілці на Пушкінській у Києві загинув екс-депутат Держдуми РФ.

Вбитий у Києві колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков перед смертю прямував на зустріч із своїм екс-колегою Іллею Пономарьовим.

Тим часом, екс-депутат держдуми РФ, оперна співачка Марія Максакова, котра втекла до України разом із чоловіком Денисом Вороненковим, прибула на місце вбивства чоловіка та втратила свідомість.

Також оприлюдини фото кілера та відео з перших секунд після вбивства.

Кілер, котрого поранили на місці вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, помер у лікарні.

ІА "Вголос": НОВИНИ