Старт продажу квитків на 62-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017» призначено на 14 лютого. Про це в понеділок, 13 лютого, повідомив оргкомітет пісенного конкурсу, передає DW.

Ціна квитків становитиме від восьми до 500 євро. Придбати їх можна буде на сайті www.concert.ua . Усього продаватимуть близько 70 тисяч квитків на дев'ять концертів пісенного конкурсу, який відбудеться на початку травня в Міжнародному виставковому центрі в Києві.

Гості «Євробачення» зможуть відвідати шість репетицій, два півфінали та фінал конкурсу. Півфінали 62-го «Євробачення» відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня. У конкурсі візьмуть участь представники 43 країн світу.

Як повідомлялося, віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко зауважив, що жодні кадрові зміни не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу «Євробачення-2017». 

Раніше стало відомо, що креативна команда пісенного конкурсу «Євробачення», який цьогоріч проходитиме в Києві, покидає проект через зрив тендерів та відсутність прозорості. 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ