Ще не минуло й двох тижнів з моменту анонсу флагманського смартфону Honor V10, а суббренд китайського виробника Huawei вже дражнить новою моделлю, - пише itc.ua.

Замість смартфона на рекламному зображенні показаний китайський виконавець і актор Ху Ге. Точніше кажучи, бренд опублікував два зображення з актором: перше – із сонячними окулярами на обличчі, друге – з тими ж окулярами, але вже на потилиці. Якщо скласти ці зображення в одну картинку, то на тлі утворюється цифра 4. Все це недвозначно вказує на головну особливість майбутньої новинки здвоєні камери спереду і ззаду.

Відзначимо, що в асортименті виробника вже є моделі з чотирма камерами, так що першою новинка вже не стане. Раніше світ побачила модель Honor 9i в Індії, вона ж Huawei Maimang 6 в Китаї, Huawei Nova 2i в Малайзії і Huawei Mate 10 Lite в інших регіонах.

Взагалі ж Huawei і Honor поки не можуть похвалитися логікою в підході до позначення моделей, через що часом легко заплутатися. Найчастіше одна і та ж модель може мати від чотирьох до п'яти різних назв в залежності від регіону продажів. Який в цьому сенс – питання до виробника.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ