Про це повідомляється у системі «Прозорро», передають Наші гроші.

Цьогоріч на Яворівському військовому полігоні, також відомому як Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. Г. Сагайдачного, збудують три одноповерхові нежитлові будівлі, одну двоповерхову нежитлову будівлю, одну триповерхову нежитлову будівлю, дві виробничі споруди, тунель і церкву.

За кошторисом ймовірно з доставкою без ПДВ, гарячекатана арматурна сталь коштує 19 583 грн/т, що загалом відповідає ринку та іншим тендерам. Також відповідають ринковому рівні тендерні ціна на бітумний праймер AquaMast по 35 грн/л, керамічну одинарну повнотілу цеглу М100 по 3 250 грн/тис шт., силікатну одинарну повнотілу М300 по 3 833 грн/тис шт.

Бетонні блоки ФБС 24.6.6-Т придбали по 1 600 грн/шт. На сайті групи «Ковальська» вони коштують залежно від класу бетону по 932–1 304 грн/шт. без доставки і ПДВ.

Гарантійний строк становить десять років, забезпечення виконання договору – 5%. Ціна угоди на 0,5% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 39,68 млн грн. Підрядник отримав підряд без конкуренції, бо ніхто більше не прийшов на торги.

Столична «БК-Будгруп» зі статутним капіталом 4 тис грн. належить Анатолію Волкову і директору Михайлу Довганичу. Останній володіє ТОВ «Люксфуд» з Іриною Латенко, ТОВ «Уксі» з Олексієм Березянським, ТОВ «Вінегрет і Ко» з Оленою Безпалою

За даними системи «YouControl», у 2016 році «БК-Будгруп» керував Валерій Сидоренко.

«БК-Будгруп» та «Уксі» фігурували у кримінальній справі щодо ухилення від податків.

Торік «БК-Будгруп» отримала дрібних підрядів КП «Київжитлоспецексплуатація» КМДА та ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ» Мінінфраструктури на 16,70 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ