Під час привітальних слів Андріян Гутник урочисто передав подяку завідувачу бібліотеки Муращик Ларисі та подарував книги – альбоми спогадів про Володимира Івасюка під назвою «Вернись із спогадів… Володимир Івасюк».

«У кожного з нас є книги, які ми вже прочитали і почерпнули з них для себе щось корисне. Вважаю, що такі книги є потенційно корисними для інших людей, тому цією акцією ми звернулись до усіх небайдужих, поділитися книгою з іншим. Наявність якісного книжкового фонду є запорукою популярності бібліотеки, сприяє збільшенню кількості відвідувачів. Насправді ми не очікували такої уваги до акції, але надзвичайно приємно, що відгукнулась велика кількість людей. Так, спільними зусиллями ми зібрали близько 200 книг української та зарубіжної літератури. Станом на сьогоднішній день бібліотека №19 є однією з найбільших у Львові, яка обслуговує понад 7 000 читачів, у тому числі більше 12 шкіл. Зрозуміло, що кожна додаткова книга для бібліотеки є важливою і буде корисною для її читачів.», – зазначив організатор акції.

Під час зустрічі у бібліотеці виступили і її відвідувачі – учні навколишніх шкіл, які декламували Тараса Шевченка, співали пісні на його вірші, адже у бібліотеці триває тиждень писемності.

Нагадаємо, що у листопаді 2012 року розпочалась благодійна акція «Зроби добру справу – подаруй бібліотеці книгу!». Відтак, кожен охочий міг завітати до Аквапарку «Пляж», де і відбувався збір літератури та подарувати книгу для дитячої бібліотеки №19, яка розташована на вул. Симоненка, 10 у Львові.

ІА "Вголос": НОВИНИ