Заступником голови Любомльської райдержадміністрації призначений Олександр Бурихайло, киянин, котрий разом із дружиною є власником восьми земельних ділянок у Києві та Київській області. Про це стало відомо з декларації чиновника.

Частина ділянок оформлена на Олександра Бурихайла, а інша — на його дружину Світлану Голосову. Також на його дружину записаний незавершений будинок площею у 499 кв. м у місті Києві.

Олександр Бурихайло має у власності автомобіль TOYOTA LAND CRUISER 200 (2012 року випуску). Його дружина — TOYOTA HIGHLANDER (2011 рік випуску).

На рахунках у Олександра Бурихайла лежить 130 тис. грн і 2,5 тис. євро, у дружини — 17 тис. доларів.

Відомо, що Олександр Бурихайло пов'язаний із товариством з обмеженою відповідальністю "Укртехноімпорт" як власник і керівник.

Також вказана особа працювала заступником начальника Управління методології бухгалтерського обліку — начальник відділу методології бухгалтерського обліку підприємницької діяльності департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України та зарахована до списку Президентського кадрового резерву за пріоритетними сферами державного управління.

Додамо, що Любомльський район є прикордонним і цікавий із огляду розташування там митного пункту переходу Ягодин.

ІА "Вголос": НОВИНИ