Про це повідомляється на сайті bit.ua.

Стів візьме участь в прес-конференції з керівником проекту кіберцентру при Державному концерні «Укроборонпром» Єгором Аушевим і засновником нової української криптовалюти Hacken Дмитром Будоріним.

На конференції обговорять загрози кібератак, оскільки Україна через низький рівень захисту об'єктів і відсутність чітко відпрацьованого плану дій щодо запобігання та протидії хакерським атакам є вкрай вразливою до них.

Під час зустрічі Стів Возняк візьме учать в обговоренні перспективних шляхів зміцнення безпеки кіберпростору в Україні, а також поділиться своїм досвідом вивчення і боротьби з проблемою кібершахрайства.

Зустріч пройде в суботу, 30 вересня, за адресою: м. Гостомель, вул. Автодорожня, 1, Аеродром Київ (Антонов).

Американський винахідник та інженер Стів «Воз» Возняк познайомився зі Стівом Джобсом на початку 1970-х, в 1975 році він створив прототип Apple I, з якого і почалася історія Apple. Щоб зібрати його першу плату, вони з Джобсом продали особисті цінності: Возняк – свій науковий калькулятор, Джобс – автобус Volkswagen. Уже в квітні 1978 року вони з Джобсом заснували Apple Computer, і Возняк звільнився зі своєї посади в Hewlett-Packard і став віце-президентом компанії з досліджень та розвитку.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ