Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографію українського фотографа Олександра Ладанівського про проблему глобального потепління.

Знімок був зроблений для каналу Discovery, де час від часу з'являються роботи українця. На фотографії зображено найбільший льодовик Європи, який розташовується в Ісландії. Він тане з шаленою швидкістю - щорічно він зменшується на 100 метрів.

Про це у своєму профілі написав сам фотограф.

Ладанівський з сумом констатує: якщо на проблеми зміни клімату суспільство не зверне уваги, то нащадки такої краси вже не побачать.

«У мене шок! Моє фото опублікував у своєму профілі Леонардо Ді Капріо!» - поділився фотограф.

Він каже, що спочатку не повірив своїм очам і думав, що це фейковая сторінка. Однак коли зайшов на профіль зірки, побачив галочку верефікації і 30 мільйонів фанів, то зрозумів - це саме той кумир мільйонів.

«Мені дуже приємно, що Леонардо Ді Капріо опублікував моє фото з текстом, який висвітлює проблему людства», - зазначив Ладанівський.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

#Regram #RG @discovery: “Ice caves are a miracle of nature. I first visited an ice cave in Iceland, which is located on the largest glacier in Europe. I had the feeling that I was in a location from a fantastic world. Unfortunately, this glacier decomposes every year more and more, making it unlikely that future generations of people will be able to see its icy beauty.” 📸 + caption by Alexander Ladanivskyy (@ladanivskyy) . . . . #adventure #travel #nature #photography #potd #photooftheday #ice #glacier #nature

Публикация от Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

 

Нагадаємо, що Леонардо Ді Капріо назвав Росію нелюдом .

Додамо, фото України потрапило в топ-10 найкращих світлин року у світовому рейтингу.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ