Про це повідомляє «Интерфакс».

«Чоловік, який помер від серцевого нападу після жорсткої посадки вертольота, був генерал-полковником ФСБ Росії 1946 року народження, опісля –  працював у компанії «Сибур». Прилетів до Приамур'я з Москви. Також на борту був підприємець з Хабаровського краю, у нього серйозна травма хребта», – повідомили агентству в адміністрації Тугуро-Чумиканського району.

Раніше повідомлялося, що третім пасажиром був співвласник виробничого комплексу «Серишевський» в Амурській області Сергій Мельниченко 1970 року народження.

У ніч на понеділок приватний вертоліт «Газель 342», на борту якого було три особи, здійснив аварійну посадку в Хабаровському краї. Один чоловік помер від серцевого нападу, двох потерпілих доставили до лікарні. Також до лікарні було доставлено чоловіка, який чекав вертоліт на землі.

Як повідомив співвласник компанії «Соніко-Чумикан» (Хабаровськ) Віктор Медведєв, льотчик і пасажири приватного вертольота летіли на риболовлю.

«Їх було на базі чотири людини, двоє з Москви і двоє місцевих. Один москвич залишився на базі «Кашовар», а троє в неділю вилетіли на річку на риболовлю. Жорстка посадка сталася, коли ще було світло, наскільки я знаю, просто в диспетчерську службу дзвінок надійшов в ніч на понеділок», – зазначив співрозмовник агентства.

Медведєв пояснив, що він вилетів за постраждалими на вертольоті Мі-2 відразу, як отримав інформацію. Аварія сталася в тайзі в районі злиття річок Шевлі і Уда приблизно в 250 км від Чумикан Хабаровського краю. Вертоліт, що розбився, вщент згорів.

Слідчі почали перевірку за фактом жорсткої посадки вертольота в Хабаровському краї.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ