Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» розповів лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний.

«У нас, швидше за все, буде два склади: акустичний та електронний. Зараз співпрацюю із Андрієм Бурою, Анатолієм Макарою, Юрієм Луговим та іншими. Кількість учасників на виступі залежатиме від якості – якщо великий концерт, запрошуватимемо повний склад музикантів, - зазначив він. - Зараз ми відзняли кліп «Навіки» і мали би продовжувати у цьому ж дусі, проте команда ще остаточно не сформована. Основні «бомбові» пісні вийдуть трохи пізніше, по завершенню підготовчого періоду».

За його словами, лише для фільму «Король Данило» потрібно написати понад 45 композицій, які складатимуть, власне, репертуар оновленої «Нічлави». «У нас є декілька команд, з якими ми плануємо співпрацю. Зараз триває прослуховування: підбираємо за духом та емоціями, які потрібно надати фільму. Злучатимемо й іноземців», - резюмував Андрій Підлужний.

До слова, гурт «Нічлва» створили у 1992 році. За цей колектив здобув 8 титулів: 4 міжнародні та 4 титули на українських фестивалях. Призупинили музиканті діяльність основним складом у 1996 році. Лідер гурту Андрій Підлужний прицьому займався сольною кар'єрою.

Нагадаємо, Андрій Підлужний є автором першого саундтреку до фільму «Король Данило» під назвою «Навіки». 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ