[media=141751,141752,141753] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

«Я вважаю, що військове волонтерство – це ганьба для України. Наш народ показав, що він може самотужки витягувати державу із ями, але влада поводить себе просто ганебно. В Україні, податки якої мали б іти на допомогу армії, виникла потреба у військовому волонтерському русі, тому що усе порозкрадали та зруйнували. Я хочу, щоб благодійна діяльність існувала у цивільних сферах, а не у військових», – зазначив Тарас Тополя.  

Відомо, що музикант часто допомагає бійцям АТО, зокрема, нещодавно, чоловік пожертвував для бійців понад 8 мільйонів гривень. За словами музиканта, 3 місяці тому він знову поїхав у Слов'янськ, щоб підтримати солдатів. 

Студенти також запитували у Тараса про актуальні для української молоді питання еміграції, пошуків кращого життя за кордоном, на що фронтмен відповів: «Яким би ти не був патріотом, з часом ти доходиш до тієї межі, коли починаєш думати: а як краще. Я спілкувався з багатьма людьми, що емігрували звідси у Європу чи США, і, повірте, усі вони живуть лише Україною, мовляв, ще трішки – і повернуся назад. Для того, щоб молодь захотіла лишатися тут, держава повинна створити відповідні економічні умови та базу для розвитку. Україна програє в цьому розвиненим державам, тому наразі це питання залишається відкритим».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ