Представники політичних партій, які є лідерами виборчих перегонів до Львівської міської ради, сьогодні провели першу консультаційну зустріч з лідером мерських перегонів Андрієм Садовим. Як повідомив „Львівський портал” керівник міського осередку НСНУ Олег Мандюк, на зустріч прийшли представники усіх політичних сил, що потрапили до міської ради, окрім Блоку Костенка і Плюща.

„Чому вони не прийшли я не знаю. Учора через засоби масової інформації ми запрошували усі політичні сили. Думаю, їм нема чого на нас ображатися”, – прокоментував ситуацію Олег Мандюк.

За його ж словами, учасники консультаційної зустрічі домовилися про створення двох комісій, які займатимуться розробкою стратегічної політичної платформи майбутньої міської ради. У її основу ляжутьголовні пункти програм політичних партій та новообраного міського голови. Як повідомив Олег Мандюк, планується, що за спільну програму депутати проголосують на одному із своїх перших засідань.

„Думаю, що до першого засідання міської ради програма ще не буде готовою. Адже треба підготувати документ, який регламентуватиме і конкретизуватиме її”, – сказав Олег Мандюк.

Керівник міського осередку НСНУ також повідомив, що наступна координаційна зустріч голів та заступників львівських міських партійних осередків відбудеться вже наступного тижня.

Про початок формування депутатської більшості у Львівській міськраді учора заявили представники коаліції демократичних сил, яку створили міські осередки НСНУ, „ПОРИ”, БЮТу та СПУ.

Нагадаємо, на даний момент лідерами виборчих перегонів до міської ради Львова є Наша Україна” – 24,32% та БЮТ – 19,48, ПОРА – 7,99%, ВО “Свобода” – 6,65%, блок Костенка та Плюща – 5,88%, ПРП – 3,99% та Партія регіонів – 3,15%.

Львівський портал

ІА "Вголос": НОВИНИ