Сьогодні о 21:45 у Харкові на ОСК «Металіст» відбудеться матч Україна-Італія. Головний арбітр: Гедимінас Мажейка (Литва).

Про це повідомляє Футбол 24.

До України Ліга націй і сьогоднішній матч, на відміну від попереднього, пройде при заповнених трибунах. Третій тур новоявленого турніру від УЄФА може зробити нас переможцями групи 1 Ліги В, перетворивши зустріч проти словаків на чисту формальність.

Кадрова ситуація

У команді Шевченка, порівняно з поєдинком проти Італії, лише одна істотна кадрова втрата — травму отримав Артем Кравець, котрого у заявці терміново замінив нападник «Ворскли» Владислав Кулач. Крім цього, поки що не відновився Віталій Буяльський, він також пропустить матч. Натомість Андрій Шевченко знову може розраховувати на допомогу Андрія Ярмоленка, котрий мав мікротравму і не грав проти Італії, Наразі вінгер «Вест Хему» почувається чудово й вийде, вочевидь, у стартовому складі.

Орієнтовні склади команд:

Україна: Пятов — Караваєв, Бурда, Ракицький, Матвієнко — Степаненко, Зінченко — Ярмоленко, Малиновський, Коноплянка — Яремчук.

Чехія: Вацлік — Селассіе, Челюстка, Брабєц, Новак — Павєлка, Барак — Видра, Дочкал, Змргал — Шик.

Букмекери приймають ставки на перемогу української збірної з коефіцієнтом 1,78, показник успіху чехів оцінюють у 4,75, нічию — в 3,5.

ІА "Вголос": НОВИНИ