У четвер, 8 квітня, відбулися перші матчі 1/4 фіналу Ліги Європи. Повторні поєдинки заплановані на 15 квітня.

Англійський «Арсенал» на власному полі приймав «Славію» з Чехії. Команди створили чимало нагод, однак глядачі побачили лише два голи у матчі. На 86-й хвилині контрвипад «канонірів» завершився забитим м'ячем Ніколя Пепе. На останній секундах матчу чехи використали стандарт та вирвали нічию. Дебютний м'яч у цьому розіграші Ліги Європи забив Холеш – 1:1.

У другому протистоянні іспанська «Гранада» зустрічалася з англійським «Манчестер Юнайтед». На 31-й хвилині забив Рашфорд, а на 90-й хвилині Фернандеш подвоїв перевагу «червоних» – 0:2.

«Аякс»«Рома». На 39-й хвилині нідерландський колектив зусиллями Классена вирвався вперед. Всередині другого тайму італійцям вдалося зрівняти рахунок. На 57-й хвилині відзначився Пеллегріні. Наприкінці матчу «Рома» вирвала перемогу, забитий гол на власний рахунок записав Ібаньєс (87 хвилина) – 1:2.

«Динамо» Загреб«Вільярреал». Хорватський клуб у 1/8 сенсаційно переміг «Тоттенгем» та пробився у наступну стадію. В матчі проти іспанців «Динамо» мінімально поступилося. «Вільярреал» виграв з рахунком 0:1. Балагеро відзначився з пенальті на 44 хвилині.

Раніше Вголос повідомляв:

ІА "Вголос": НОВИНИ