Про це повідомляє Футбол 24.

У стартовому складі «Челсі» не опинилось жодного англійця, натомість Конте випустив 4-х іспанців. Наставник лондонців вирішив зіграти без номінального центрфорварда – і Мората, і Жиру залишились у запасі. Також досить неочікувано у запасі залишився капітан «Челсі» Гарі Кехілл.

Матч активніше розпочали господарі. Перший момент біля воріт «Барселони» виник вже на 5-й хвилині – Азар неточно пробив з-за меж штрафного майданчика. Трохи згодом головою пробивав Рюдігер, проте теж не влучив.

«Барселона» перші 15 хвилин просто контролювала м'яч, без особливого загострення. Один момент був у Паулінью, але м'яч після удару бразильця пройшов повз ворота.


Загалом же у першому таймі «Челсі», хоч і переважано захищався, проте відкривати рахунок повинні були саме господарі.

На початку другої половини гри Суарес з гострого кута завдав удару по воротах Куртуа – бельгієць парирував м'яч, а на добиванні нікого з гравців «Барселони» не виявилось.

На 62-й хвилині Вілліан все ж досяг свого – Азар відкотив бразильцю м'яч після розіграшу кутового. Півзахисник «Челсі» прибрав Бускетса та більярдним ударом в нижній кут воріт забив свій 3-й гол в поточній Лізі чемпіонів.

«Барселона» відігралась на 75-й хвилині. Гравці «Челсі» втратили м'яч біля своїх володінь, Іньєста віддав на Мессі, який забив свій перший гол в кар'єрі у ворота «Челсі».

Після пропущеного голу «Челсі» пішов уперед, намагаючись вирвати перемогу, проте реальних моментів для взяття воріт підопічні Конте більше не створили. барселона довела поєдинок до цілком прийнятного для себе результату.

Матч-відповідь відбудеться на «Камп Ноу» 14 березня.

Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу. Перший матч

Челсі – Барселона – 1:1

Голи: Вілліан, 62 – Мессі, 75


 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ