Про це пише «Футбол 24».

"Жовта німецька преса намагається знайти сенсацію і крамолу там, де їх і близько немає. У делегації були ж не тільки футболісти. І нехай ці журналісти почитають, що для чого застосовується: та ж магнезія, наприклад, насправді використовується для компресів. А упаковка з-під наклофену, так це я взагалі собі колов – у мене коліно запалилося.

Що стосується шприців, то в них розводяться препарати для компресів: я ж не винен, що магнезію випускають не у великому флаконі, а в ампулах. І той же вольтарен можна ввести тільки через укол. До того ж, всі шприци були в спеціальних утилізаційних пакетах, які взагалі не потрібно було розкривати.

Ми, коли виїжджали з готелю, попросили персонал викинути сміття. А вони, вже не знаю чому, поставили біля входу. А журналістам тільки це і потрібно – почали копирсатися. Ну, це все одно, як копирсатися в брудній білизні. Ще раз повторю, нічого кримінального там не було і в помині. І я з цього приводу взагалі не переживаю. Але ми обов'язково в найближчий час виступимо в зв'язку з цим з офіційною заявою", – заявив Дереповський.

Як повідомлялося, УЄФА почне розслідування щодо збірної України через можливе вживання її гравцями допінгу під час Євро-2016. 

ІА "Вголос": НОВИНИ