Поєдинок між Василем Ломаченком і Теофімо Лопесом офіційно підтверджений. Зустріч відбудеться 17 жовтня 2020 року. Боксери зустрінуться у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

На кону поєдинку стоятимуть титули WBC, WBA, WBO, якими володіє Ломаченко, та пояс IBF, який належить Лопесу.

Дивіться також Найкращі нокаути Теофімо Лопеса: відео

Сторони доволі довго не могли домовитися про бій. Найбільше вимог виставляв Лопес. Особливо його не влаштовував гонорар. Хоча на цей бій він виставляє лише один чемпіонський титул, в той час як у Ломаченка їх одразу три.

Та все ж сторони таки погодилися провести бій. За даними інсайдера майка Коппінджера, поєдинок Ломаченко – Лопес відбудеться 17 жовтня в MGM Grand в Лас-Вегасі. Однак бій відбудеться без глядачів в так званій «бульбашці».

За даними Майка Коппінджера, промоутери погодилися підняти гонорар Лопесу за бій. Перед тим йому пропонували 1,25 мільйона доларів. Тепер же цю суму підняли до 1,5 мільйона доларів. 250 тисяч доларів, на які підняли гонорар Лопеса, взяли з гонорару Ломаченка. Перед тим українець мав отримати 3,5 мільйона доларів. Та заради проведення цього поєдинку боксер погодився на 3,25 мільйона доларів.

Бій Ломаченко – Лопес за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі повинен був відбутися 30 травня у Нью-Йорку. Та на заваді став коронавірус. Бій перенесли на невизначений термін. Однак не скасували.

Як повідомлялося, Ломаченко пішов на поступки та відмовився від частини гонорару на користь Лопеса.

ІА "Вголос": НОВИНИ