Чемпіон світу за версією WBO у першій легкій вазі українець Василь Ломаченко став найкращим боксером 2017 року за версією Boxing News 24, – пише ТСН.

«Ломаченко перевершив Теренса Кроуфорда, тому що у нього було три бої і перемога над Гільєрмо Рігондо. Після перемог над Сосою і Марріагою він на вершині завершив рік. Після відходу Андре Ворда Ломаченко повинен займати перший рядок в рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії», – прокоментували експерти порталу свій вибір.

У номінації «Найкращий виступ» Boxing News 24 віддав перевагу перемозі Теренса Кроуфорда в об'єднавчому бою з Джуліусом Індонго, але відзначив Олександра Усика в поєдинку з Марко Хуком.

А українець Олександр Гвоздик названий майбутньою суперзіркою напівважкого дивізіону.

Нагадаємо, раніше Василь Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії очолив рейтинг найкращих боксерів світу за версією ESPN, а також потрапив до списку претендентів на звання найкращого боксера року авторитетного видання Worldboxingnews.net.

Останній бій українець провів 10 грудня, коли переміг Гільєрмо Рігондо, який відмовився виходити на ринг у 7-му раунді.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ