Як передає ЦТС, цю інформацію підтвердив в інтерв'ю Fly4free головний юрист і секретар Ryanair Юліуш Коморек.

На питання про те, якою буде чергова країна, куди раніше не літав перевізник, і де незабаром з'явиться Ryanair, Юліуш Коморек відповів: «Є така країна на сході від Польщі. Мова, очевидно, про Україну».

На питання, чи підтверджує він слова міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що авіакомпанія почне літати в Україну вже восени одночасно в Київ і Львів, Коморек відповів: «Це реальний термін, і сподіваюся, що так і станеться. У цей момент узгоджуються деталі угоди».

Щодо майбутніх маршрутів в Україну Коморек повідомив, що вони не будуть збігатися з тими, які були оголошені навесні минулого року, коли вперше анонсувався прихід лоукостера в Україні.

«Будуть певні зміни в цьому розкладі. Але точно будуть запущені польоти з України в Польщу», – поінформував він.

Як писав «Вголос», раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, що ірландський лоукостер Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року.

Нагадаємо, у липні 2017 року компанія Ryanair заявила про свою відмову від виходу на український авіаринок.

Ірландський лоукост звинуватив керівників аеропорту «Бориспіль» у лобіюванні інтересів одного перевізника – МАУ, через якого нібито і не вдалось домовитись. Згодом «Бориспіль» заявив, що готовий відновити перемовини з Ryanair.

Очікувалося, що Ryanair буде літати з Києва у Лондон, Манчестер, Стокгольм і Ейндговен. А рейси зі Львова мали бути до Ейндговена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Кракова та Будапешта.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ