Про це повідомив користувач форуму avianews.com.

«Про Ryan – вже refund на paypal зробив. Швидко, тільки вчора запитав», - написав користувач форуму avianews.com Amazi.

Інший учасник конференції повідомив, що «жодних переговорів більше немає, Ryanair повертає гроші», і опублікував скриншот повідомлення, отриманого від лоу-косту.

У листі ірландський бюджетник жалкує про скасування рейсів і пропонує оформити повернення грошей, яке буде здійснено упродовж 21 дня, або безкоштовно перебронювати квитки на рейси з навколишніх аеропортів.

Остання опція може бути актуальною для жителів Львова, оскільки Ryanair виконує польоти з польських міст Жешув, Люблін і Краків, розташованих у відносній близькості від Львова.

Так, квитки на скасовані рейси Львів-Станстед можна переоформити на рейси Жешув-Станстед, Люблін-Станстед, Краків-Станстед. Альтернативою рейсів Львів-Берлін можуть бути рейси Жешув-Берлін і Краків-Берлін, а альтернативою скасованого маршруту Львів-Ейдховен можуть стати рейси Краків-Ейндховен.

Як писав «Вголос», у понеділок, 10 липня, Ryanair заявила про вихід з України попри укладений ще в березні договір та домовленості з аеропортом «Бориспіль». За словами представників компанії, саме недотримання угоди й було причиною скасування приходу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ