Угорський лоукостер Wizz Air з 25 серпня відкриє два нових напрямки з Києва до Любліна та Познані. Таким чином авіакомпанія збільшить кількість маршрутів з аеропорту Київ/Жуляни до Польщі з 4 до 6, пише УНІАН із посиланням на ЦТС.

Польоти до Любліна та Познані виконуватимуться двічі на тиждень - щопонеділка та щоп'ятниці.

Вартість квитка в Люблін від 429 грн, в Познань – від 579 грн. В аеропорту Люблін розраховують на значний пасажиропотік з Києва в зв'язку із запуском нового рейсу.

Зокрема, директор аеропорту Кшиштоф Войтович заявив, що вважає запуск рейсів до Києва приводом для радості, оскільки «після Варшави Люблін є другою метою туристів і важливим університетським центром для студентів з України. Будучи також природним місцем для транзиту, звідки після прибуття, пасажири можуть вирушити в інші міста Польщі».

Зараз Wizz Air з Києва також літає до Варшави, Вроцлава, Гданська та Катовіце. Також цього року авіакомпанія повернулася в аеропорт Львава. Нагадаємо, що з Познані до Львова літає польська авіакомпанія LOT. Також українська авіакомпанія Bravo Airways розглядала можливість запуску рейсу Рівне-Люблін.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ