Про це «Вголосу» стало відомо з власних джерел.

«Собаку повернули власникам», – зазначило джерело видання. 

Нагадаємо, вчора, 22 жовтня, нардеп Андрій Лозовий під час візиту у Сколівський район Львівської області присвоїв собі чужого пса, за яким нібито ніхто не доглядав.

«Не перестаю дивуватись жорстокості «людей». Зустріли в Карпатах ...бульдога. Песик у жахливому стані: весь у шрамах, одне оченятко майже згнило, на лапках якісь гулі. Лишити собаку помирати на вулиці, ясна річ – ніколи собі того б не пробачив», – написав вчора, 22 жовтня, Лозовий.

Проте згодом через крадіжку тварини у селі Хащованя Сколівського району Львівської області нардеп та його охорона побилися із місцевими мешканцями, які вимагали повернути собаку власниці.

Як писав «Вголос», народному депутатові від Радикальної партії Ляшка Андрієві Лозовому надавали стусанів у селі Хащованя Сколівського району Львівської області.

Згодом Лозовой заявив, що у Львівській області на нього напала «лісова мафія»:

«Замовником нападу на мене є лісова мафія, а конкретно начальник ДП «Славський лісгосп» Сергій Кокотць і його ставленик – кандидат на голову Славської ОТГ від влади Володимир Бега», – написав Лозовой.

Варто нагадати, що Володимир Бега є власником відпочинкового комплексу «Вежа Ведмежа». Автівка саме цього закладу приїхала «на розбірки» до Лозового.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ