Про це інформує власкор «Вголосу».

«Наявність «МакДональдсу» в місті – це ознака належності до цивілізованих міст, які залучають туристів та інвесторів. Це нові робочі місця і надходження до бюджету. Якщо ви підтримаєте рішення про відміну аукціону, то таким чином поховаєте мрію багатьох молодих лучан мати «МакДональдз» у своєму місті. І лучани знову змушені будуть відвідувати ресторани цієї мережі в Рівному, Львові чи Києві.

Вважаємо безвідповідальною позицію депутатів, які часто скаржаться на нестачу коштів у міському бюджеті, а самі відмовляються від продажу земельної ділянки на аукціоні, який дасть змогу отримати не один мільйон гривень надходжень до бюджету», – зазначається у петиції.

Зазначимо, що на останній сесії 28 лютого міська рада відмінила рішення про проведення аукціону щодо земельної ділянки на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського, де міг би постати МакДональдс.

Раніше «Вголос» писав, що на земельній ділянці, на якій міг би постати перший у Луцьку «Макдональдс», запланували створити сквер на честь радянських авіаторів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ