Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькраді, передає кореспондент «Вголосу».

Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як повідомила, що найгострішою проблемою, яка турбувала лучан, був нестерпний сморід нечистот у повітрі, який поширювався на території всього міста. Із цього приводу отримали 501 повідомлення, про які поінформували відповідні служби та працівників відділу екології. 108 звернень стосувалось житлово-комунальної сфери міста. На виконання в ЖКП-2 було передано 6 повідомлень; ЖКП-3 – 17; ЖКП-7 – 2; ЖЕК-8 ЖБК – 16; ЖКП-11 – 3; ТзОВ «М.Ж.К.» – 7.

Ще 60 дзвінків стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були викликані як плановими відключеннями, так і аварійними. 46 звернень стосувались діяльності КП «Луцькводоканал». Працівники підприємства ліквідували пориви на водогоні на вул. Клима Савури, 28, Кравчука кут Федорова та пориви водопроводу на вул. Кравчука, 40, Гордіюк, 20а, Даргомижського, 5, Ковельська, 98; провели заміну запірної арматури на вул. Ковельська, 16; прочистили зовнішню каналізаційну мережу на вул. Володимирська, 108, Потебні, 42, просп. Соборності, 25б, 32, Перемоги, 13, Гулака-Артемовського, 25а.

Щодо роботи ДКП «Луцьктепло» надійшло 32 дзвінка. У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт були зупинені бойлерні на вул. Конякіна, 7б, 8; Федорова, 4а; Вороніхіна, 15; Писаревського, 4; просп. Соборності, 24 та котельня на вул. Дубнівська, 32б. Це призвело до тимчасової відсутності гарячої води в помешканнях лучан.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ