Про це повідомляє телеканал СТБ.

Поки медики намагалися визволити породіллю з ліфта, у неї відійшли води і почалися перейми. До моменту, коли персоналу лікарні вдалося відкрити двері кабіни, жінка народила сина.

В даний час здоров'ю хлопчика нічого не загрожує.

Ліфтерша Олена Ковальова розповіла журналістам СТБ, що ліфт часто ламався, ремонтний комплект завжди знаходився всередині кабіни - це звичайні дерев'яні палиці, якими, якщо знадобиться, відчиняють двері і розводять контакти.

«На каталці завезли дочку з медпрацівниками у ліфт, почали підніматися на другий поверх. У цей час сталася аварійна зупинка: ліфт застряг між першим і другим поверхом», - повідомив батько породіллі Ігор Марченко.

Перевіряти ліфт на справність з техніки безпеки працівники повинні раз на 5 років. Останній раз це робили в 2004 році, але своєї провини інженери не визнають.

Більше того, коментуючи подію, головний інженер МКП «Ліфтсервіс» Олександр Ковальов заявив, що не бачить в цьому випадку «нічого неординарного», інформують працівники телеканалу СТБ.

«Ліфт - це технічний засіб, який може і зупинятися», - уточнив Олександр Ковальов.
В даний час ситуацію розглядають міліція та прокуратура.

«Слідчі мають з'ясувати, хто довів ліфти до аварійного стану, проте, справу відкривати ніхто не буде, оскільки трагедії не сталося», - повідомляють працівники каналу СТБ.

Хлопчика же назвуть Арсен, що в перекладі з грецької означає «мужній».

<object style="visibility: visible;" id="player_1" data="http://www.stb.ua/scripts/zlplayer/swfobject/zl_player.swf" name="player_1" type="application/x-shockwave-flash" height="480" width="640"><param value="transparent" name="wmode"><param value="true" name="allowFullScreen"><param value="always" name="allowScriptAccess"><param value="stream_url=/uploads/public/VIKNA/300713/300713_ditina_lifta22.flv&amp;thumbnail_url=/resizer/w640-h480/uploads/public/!!!!Shishkunov-FTP/!!!!Alenka/News3107/Lift3107.JPG&amp;lnk=http://media.stb.ua&amp;stype=http&amp;image_id=7923434&amp;auto=0&amp;advert=true&amp;playlist=false&amp;config={&quot;ratio&quot;:&quot;1,33&quot;,&quot;setClick&quot;:false,&quot;embed&quot;:0,&quot;logo&quot;:false}" name="flashvars"></object>

ІА "Вголос": НОВИНИ