І в тридцятиградусні морози в Луганську продовжують "протестувати" у наметах активісти "Народної опозиції". Вони мають намір діяти в тому ж дусі "до відставки Ющенка". Про це повідомив кореспондентові "Параллель-медиа" мешканець наметового містечка, тридцятирічний Максим. За словами Максима, в наметовому містечку "вітренківців" живе 10-15 чоловік, однак, через холоди контингент був скорочений до мінімуму.

Опалюються намети за допомогою буржуйки, дрова і продукти доставляються за рахунок партії. Максим стверджує, що мешканці містечка живуть у 20-градусні морози в наметах посеред міста "за ідею" і не одержують за це гроші. Реальність кінцевої мети акції - "відставка Ющенка" - бачиться Максиму туманно. "Ну, він (Президент) веде таку політику, що...", - сказав він, розводячи руками.

Однією з головних проблем містечка Максим назвав нестачу наметів для його розширення. За словами учасника акції протесту, управління МНС обіцяло надати намети вітренківцям, але дотепер обіцянки не виконало. "Ви знаєте, ми шукали намети по усіх військових базах - ніде немає. Усі забрали на Майдан і потім не повернули", - розповідає про свої проблеми Максим.

Після того, як морози спадуть, діяльність містечка перейде в активну фазу - готуються заявки на проведення акцій і мітингів, а поки Максим готовий підтримати будь-яку протестну діяльність, очевидно, щоб зігрітися.

Гаряча лінія

ІА "Вголос": НОВИНИ