Про це він повідомив на сторінці в Facebook.

«Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Б. Розенблата, в діях якого вбачаються ознаки зловживання впливом та хабарництва на загальну суму 280 тис дол.», - повідомив генпрокурор.

Як повідомлялося, 19 червня співробітники НАБУ затримали за підозрою в отриманні хабара охоронця народного депутата Борислава Розенблата. Мова йде про суму в 200 тис. дол. За даними САП, хабар призначався народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову, вони це заперечують і називають це «провокацією».

Як сьогодні вже писав «Вголос» Луценко направив до парламенту подання на притягнення до кримінальної відповідальності Андрія Лозового від РПЛ і позафракційного Олеся Довгого, а також депутата від «Народного фронту» Євгена Дейдея.

Також повідомлялося, що Борислава Розенблата разом з ще одним нардепом Максимом Поляковим підозрюють в сприянні приватній компанії з ОАЕ у прийнятті вигідного закону для отримання ліцензій на видобуток бурштину.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ