Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

За словами очільника ГПУ, сьогодні Військова прокуратура проводить 25 обшуків по місцях проживання екс-керівників банку.

«Одним із керівників його Київського відділення був батько народного депутата України від БПП. Знаючи послідовну антикорупційну риторику цього народного депутата, викликає подив заява про невинуватість родича. Закон один для всіх. Родинні стосунки не можуть бути ні обтяжуючою, ні реабілітуючою обставиною», – написав Луценко.

Нагадаємо, сьогодні з'явилася інформація про те, що слідчі проводять обшуки за місцями проживання осіб, причетних до керівництва банку «Капітал», та місцем розташування офісних приміщень, які використовують бізнес-структури кінцевого власника цього банку в бізнес-центрі «Гулівер».

Йшлося також про те, що слідчі проводять обшук за місцем проживання колишнього керівника Київського відділення Публічного акціонерного товариства «АКБ «Капітал», «який є батьком одного із народних депутатів України».

Нардеп від БПП Світлана Заліщук підтвердила, що її батько дійсно свого часу очолював один з філіалів банку «Капітал», проте заявила, що він не має жодного стосунку до справ Клименка.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ