Про це інформує власкор «Вголосу».

Сьогодні з цієї нагоди відбулася зустріч за участі делегації з краю Ліппе та секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, першого заступника міського голови Григорія Недопада, директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, в.о. начальника управління міжнародного співробітництва та проектної роботи Вікторії Гомонець, директора ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича, головного спеціаліста відділу екології Оксани Тарабанюк.

Проект фінансується Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Загальна вартість — 52 тисячі євро. 46 тисяч євро з цієї суми це грант, а 6 тисяч євро — кошти краю Ліппе. Проект реалізовується з 1 жовтня 2017 року до 30 вересня 2018 року.

Як розповіла начальник відділу міжнародних зв'язків управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Анна Вінцюк, найбільшу суму — 32400 євро спрямують на придбання 120 контейнерів для роздільного збору сміття.

Також у межах проекту відбудуться візити експертів з краю Ліппе до Луцька, візит учнів луцьких шкіл та вчителів екології до краю Ліппе, розроблення концепції щодо поводження з побутовими відходами, виготовлення промоційних матеріалів та просвітницької роботи щодо сортування сміття серед лучан.

ІА "Вголос": НОВИНИ