Про це повідомляє власкор «Вголосу».

Нагадаємо, учора під час сесії міської ради мер Микола Романюк повідомив, що за інформацією гідрометеоцентру на Луцьк насувається потужний циклон, котрий принесе серйозне погіршення погодних умов. 

Відтак, учора провели нараду з керівниками житлово-комунальних підприємств, ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», начальниками управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, охорони здоров’я, освіти, на якій дали відповідні доручення для своєчасного подолання наслідків негоди.

Заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев зазначив, що після снігопаду очікується зниження температури повітря до 6-9 градусів морозу, і така температура може протриматися протягом місяця, тому важливо швидко, оперативно розчистити дороги, тротуари, двори. Він закликав жителів міста не паркувати машин на узбіччі доріг та у дворах, адже це заважатиме доступу снігоочисної техніки до бордюр, а також порадив лучанам користуватися громадським транспортом, не виїжджати без потреби з дому на власних автомобілях та замінити шини на зимові.

Сьогодні синоптики попереджають про налипання мокрого снігу, заметіль при швидкості вітру 12 м/с і більше, пориви вітру від 15 до 24 м/с. Протягом усього дня небо в Луцьку буде вкрите хмарами, температура повітря коливатиметься від 0 до 3 градусів морозу.

ІА "Вголос": НОВИНИ