Про це повідомив голова ініціативної групи мешканців мікрорайону ДПЗ та Вересневе Дмитро Климук, інформує кореспондент «Вголосу».

«Вчора були на Вересневому зустрічались із ініціативною групою по боротьбі зі смородом, яким ми раніше допомагали збирати підписи та от дізнались цікаву новину. Виявляється міська влада вирішила напряму «відморозитись» від 4000 тисяч підписів лучан під формальною причиною: «у вас на бланках вказаний Поліщук, а він вже не секретар». Тобто громада збирала підписи, коли був секретар Поліщук, але раптом став Пустовіт і тому громадські слухання не можуть проходити?», - повідомив Дмитро Климук.

Активіст вважає, що це пряме знущання з людей, які ходили проявляли свою громадську активність, людей, які просто хочуть почути причини - чому досі смердить і коли буде вирішена ця проблема.

Дмитро Климук додав, що це робиться для нормального діалогу влади і громади, але натомість ми бачимо те, що ці «великі керманичі з мега-великим досвідом керування в прямому сенсі Послали куди подалі людей».

 

«Вголос»

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ